Akku

Puhelimesi käyttää uudelleenladattavaa akkua. Käytä vain puhelimesi mukana tulleita alkuperäisiä akkuja ja lisävarusteita tai suosittelemiamme varaosia.

Akkusi uudelleenlatauksen aikaväli riippuu siitä, kuinka käytät puhelintasi. Näihin kuuluvat puhelimen ominaisuudet ja lisävarusteet (esimerkiksi Bluetooth-yhteytesi jatkuvasti päälle jättäminen kuluttaa enemmän virtaa). Pitkät puhelut ja tiheä web-selailu kuluttavat paljon akkuvirtaa. Ota myös huomioon sijaintisi: matkapuhelinverkkosi heikko signaalin voimakkuus ja äärimmäiset lämpötilat saavat akun toimimaan kovemmin.

Akun poistaminen

Tärkeää: Älä unohda poistaa puhelimesi sisällä olevan akun ympärillä olevaa ohutta kalvoa heti sen jälkeen, kun otat puhelimen ensimmäistä kertaa ulos laatikosta.
  1. Puhelimen ollessa sammutettuna pidä puhelinta varovasti etupuolen osoittaessa alaspäin.
  2. Nosta peukalollasi tai muulla sormella akkulokeron kansi pois puhelimesi vasemmalla puolella olevasta pienestä aukosta.
  3. Vedä akku ulos akkulokerosta.

Akun laittaminen sisään

1. Pidä puhelintasi tiukasti niin, että sen etuosa on alaspäin.
  2. Nosta peukalollasi tai muulla sormella akkulokeron kansi pois puhelimesi vasemmalla puolella olevasta pienestä aukosta.
  3. Laita akku sisään (sen paljaat kupariset kosketuspinnat edellä) akkulokeroon.
  4. Laita akkulokeron kansi takaisin paikalleen painaen akun kokonaan sisään.
  5. Paina kaikki kannen sivut alas lukitaksesi sen paikalleen.
Tärkeää: Puhelimesi Bluetooth- ja Wi-Fi -antennit on asetettu akkulokeron kannen alle. Suosittelemme, että kiinnität akkulokeron kannen puhelimeen saadaksesi vahvemman Bluetooth tai Wi-Fi-yhteyden.

Akun lataaminen

Akku on osittain ladattu toimitettaessa. Ennenkuin käynnistät puhelimesi käytön, on suositeltavaa, että lataat akun. Jotkut akut toimivat parhaiten useiden täysien lataus-/vapauttamisjaksojen jälkeen.
Huomautus: Turvallisuusvarokeinona akku pysäyttää lataamisen, kun se ylikuumenee.
Tärkeää:
  • Vain puhelimesi mukana toimitettua virtasovitin- ja USB-synkronointikaapelia saa käyttää akun lataamiseen.
  • Älä poista akkua puhelimestasi, kun olet lataamassa sitä virta- tai autosovitinta käyttämällä.
  1. Kytke virta-adapteri puhelimesi USB-liittimeen.
  2. Kytke virtasovitin pistorasiaan, niin akku alkaa latautua.
Kun akku on latautumassa, ilmoitus-LEDissä on jatkuva punainen valo. Valo muuttuu kiinteäksi vihreäksi, kun puhelin on täysin ladattu.

Kun lataat akkua puhelimen ollessa päällä, lataavan akun kuvake tulee näkyviin puhelimesi tilapalkkiin. Sen jälkeen, kun akku on latautunut kokonaan, lataavan akun kuvake muuttuu täyden akun kuvakkeeksi .