Muistikortti

Käytä microSD-korttia valokuviesi, videoidesi, ja musiikkisi tallentamiseen. Löydät microSD-kortin valmiiksi laitettuna puhelimeesi.

Muistikortin sisään laittaminen

1. Ota alakansi pois.
  2. Laita microSD-kortti sisään muistikortin korttipaikkaan niin, että sen kultaiset kosketuspinnat ovat alaspäin, ja paina sitä, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Muistikortin poistaminen

Tärkeää: Jos puhelimesi on päällä, sinun täytyy ensin "‍irrottaa"‍ muistikortti ennen sen poistamista estääksesi muistikortilla olevien tiedostojen turmeltumisen tai vahingoittumisen.
  1. Ota alakansi pois.
  2. Työnnä tallennuskortti sisään ponnauttaaksesi sen ulos korttipaikastaan.
  3. Liu'uta muistikortti ulos korttipaikastaan.

Muistikortin irrottaminen

Kun sinun pitää poistaa muistikortti puhelimen ollessa päällä, poista ensin muistikortti estääksesi muistikortilla olevien tiedostojen turmeltumisen tai vahingoittumisen.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Vieritä alas näyttöruudulla ja napauta sen jälkeen SD ja puhelimen tallennustila.
  3. Napauta SD-kortin irrottaminen.