HTC ChaCha nollaaminen

Tee tehdasasetusten palautus saadaksesi HTC ChaCha siihen tilaan kuin se oli ennen kuin se laitettiin ensimmäistä kertaa päälle.

Jos luovutat HTC ChaCha jollekin muulle tai HTC ChaCha on pysyvä ratkaisematon ongelma, voit tehdä tehdaspalautuksen (kutsutaan myös nimellä hard reset). Älä käytä tehdaspalautusta huolettomasti. Se poistaa pysyvästi kaikki tiedot ja tehdyt asetukset sekä ladatut ja asennetut sovellukset. Varmista ennen kuin teet tehdaspalautuksen, että varmuuskopioit kaiken datan ja tiedostot, jotka haluat pitää.

Tehdasasetusten palauttaminen asetusten kautta

Mukavin tapa palauttaa laite tehdasasetuksiin on tehdä se asetusten kautta.

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta SD-kortti ja tallennustila > Tehdasasetusten palautus.
  3. Napauta Palauta puhelin alkutilaan ja napauta sitten Tyhjennä kaikki.

Tehdastilaan palauttaminen laitteen painikkeilla

Ellet saa HTC ChaCha -laitetta laitetuksi päälle tai pääse sen asetuksiin, voit silti suorittaa tehdasasetusten palautuksen HTC ChaCha -laitteen painikkeilla.

1. Irrota akku, odota muutama sekunti ja aseta akku uudelleen paikalleen.
  2. Paina ja pidä pohjassa ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painike ja paina sen jälkeen lyhyesti VIRTA-painiketta.
  3. Odota näyttöruutua, jossa Android-kuva ilmestyy, ja vapauta sitten ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painike.
  4. Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta valitaksesi TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN ja paina sitten VIRTA-painiketta.