HTC ChaCha -puhelimen käynnistäminen uudelleen

Jos HTC ChaCha toimii hitaammin kuin normaalisti, sovellus ei toimi oikein tai HTC ChaCha lakkaa reagoimasta, yritä ratkaista ongelma käynnistämällä HTC ChaCha uudelleen.

1. Jos näyttö on pois, paina VIRTA-painiketta kääntääksesi sen takaisin päälle.
  2. Avaa näyttöruudun lukitus.
  3. Paina ja pidä VIRTA-painiketta painettuna ja napauta sitten Käynnistä uudelleen.
  4. Kun pyydetään vahvistamaan, napauta Käynnistä uudelleen.
    Huomautus: Elleivät nämä vaiheet tepsi, voit poistaa ja vaihtaa akun ja laittaa sitten HTC ChaCha:n päälle uudelleen.