Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivityksiä on ajoittain saatavana HTC ChaCha. HTC ChaCha voi tarkistaa päivitykset ja ilmoittaa sinua niistä. Voit sitten ladata ja asentaa ohjelmistopäivityksen käyttäen Wi-Fi- tai data-yhteyttä. Voit myös tarkistaa manuaalisesti, onko ohjelmistopäivitystä saatavana.

Päivityksen tyypistä riippuen se saattaa pyyhkiä kaikki henkilökohtaiset tietosi ja asettamasi asetukset sekä poistaa myös asentamasi sovellukset. Varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tiedostot ja tiedot, jotka haluat säilyttää.

Huomautus: Järjestelmän ohjelmiston päivitysten tarkistaminen ja lataaminen saattavat aiheuttaa lisämaksuja matkapuhelinoperaattoriltasi.

Päivityksen asentaminen

Varmista, että tallennuskortti on paikallaan HTC ChaCha -laitteessa. Päivitys ladataan tallennuskortille.
  1. Tee jokin seuraavista, kun HTC ChaCha on saanut ohjelmistopäivityksen:
    • Jos näyttö on päällä etkä käytä mitään sovellusta, näyttöön ilmestyy järjestelmän Asenna järjestelmän ohjelmistopäivitys. Valitse Asenna nyt ja napauta sitten OK.
    • Jos sinulla on puhelu menossa, päivitysilmoituskuvake ilmestyy tilapalkkiin. Avaa ilmoituspaneeli iu'uttaen puhelun jälkeen ja napauta sitten päivitysilmoitusta.
  2. Odota päivityksen latautumista ja asenna se HTC ChaCha:ään. Kun päivitys on valmis, HTC ChaCha käynnistyy automaattisesti uudelleen.

Päivitysten tarkastaminen manuaalisesti

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Tietoja puhelimesta > Ohjelmiston päivitykset > Tarkasta nyt.