HTC ChaCha -laitteen tietojen tarkistaminen

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Tietoja puhelimesta.
  3. Valitse yksi seuraavista:
    Ohjelmistopäivitykset Ota käyttöön tai poista käytöstä automaattinen HTC ChaCha -laitteen päivityksien tarkastus. Voit myös napauttaa Tarkasta nyt ohjelmistopäivitysten manuaalista tarkastusta varten.
    Kerro HTC:lle Laita Kerro HTC:lle päälle tai pois päältä. Kun se on otettu käyttöön, autat meitä tietämään, jos HTC ChaCha kohtaa teknisen ongelman. Voit myös valita, milloin virheraportteja lähetetään.
    Verkko Tarkasta tietoja matkapuhelinoperaattoristasi ja sen palvelun tilasta.
    Puhelimen identiteetti Tarkasta tietoja HTC ChaCha -laitteesta ja käyttämästäsi SIM-kortista.
    Akku Tarkasta tietoja akusta, kuten sen nykyinen akun taso, tila ja mitkä ohjelmat käyttävät akkua.
    Laitteistotiedot Tarkista Wi-Fi MAC ja Bluetooth-osoitteet.
    Ohjelmistotiedot Tarkasta versio- ja muita tietoja Android-alustasta, jota HTC ChaCha käyttää. Voit myös tarkastaa web-selaimen version.
    Lailliset tiedot Lue lakitietoja tietoja HTC:stä ja Googlesta sekä HTC ChaCha -laitteen käyttämistä lisensseistä.