Muistin hallinta
ASETUKSET JA PALVELUT

Muistin hallinta

Käytettävissä olevan puhelimen muistin tarkistaminen

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta SD ja tallennustila. Käytettävissä oleva puhelimen muisti näytetään Sisäinen tallennustila -osassa.

Käytettävissä olevan muistikortin tilan tarkistaminen

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta SD ja tallennustila. Kokonais- ja käytettävissä oleva muistikortin tila näytetään SD-kortti -osiossa.

Sovelluksen välimuistin ja tietojen tyhjentäminen

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Napauta sovellusta välilehdeltä Kaikki.
  4. Napauta ruudulta joko Tyhjennä data ja/tai Tyhjennä välimuisti.

Kolmannen osapuolen sovellusten asennuksen poistaminen

Et voi poistaa sovelluksia, jotka on esiasennettu HTC ChaCha.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Napauta Ladatut-välilehdeltä sovellusta, jonka asennuksen haluat poistaa.
  4. Napauta Poista asennus.

Sovellusten siirtäminen tallennuskortille tai pois siltä

Siirrä ladatut sovellukset tallennuskortille, jos HTC ChaCha tallennustila on vähissä. Jos taas tallennuskortti alkaa olla täysi, voit myös siirtää tallennuskortilla olevat sovellukset sisäiseen tallennustilaan.
Huomautus: Voit siirtää vain sovelluksia, joita ei ole asennettu valmiiksi HTC ChaCha.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Napauta Ladatut-välilehdeltä sovellusta, jonka haluat siirtää.
  4. Valitse, siirretäänkö sovellus muistikortille tai HTC ChaCha.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha