Kielen muuttaminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Kielen muuttaminen

Laittaessasi HTC ChaCha -laitteen päälle ensimmäistä kertaa sinua pyydetään valitsemaan käytettävä kieli. Jos haluat, voit edelleen vaihtaa kielen senkin jälkeen kun olet tehnyt HTC ChaCha -laitteen asetukset. Kielen vaihtaminen asettaa näppäimistön asettelun, päivämäärän ja kellonajan muotoilun, yms.

Käytettävissä olevat kielet saattavat riippua käytössäsi olevan HTC ChaCha -laitteen versiosta.

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Kieli ja näppäimistö > Valitse kieli.
  3. Napauta kieltä ja vastaavaa aluetta, jota haluat käyttää.
  4. Palaa takaisin alkunäyttöön painamalla . Uusi kieli otetaan käyttöön muutaman sekunnin jälkeen.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha