Ääniasetusten muuttaminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Ääniasetusten muuttaminen

Kytkeminen äänettömän, värinän ja normaalitilojen välillä

Tee jokin seuraavista:
  • Vaihtaaksesi takaisin äänettömästä normaalitilaan paina yksinkertaisesti ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta.
  • Vaihtaaksesi takaisin värinästä normaalitilaan paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta kaksi kertaa.
  • Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset > Ääni > Ääniprofiili.
    Vihje: Lisää Profiili-widget alkunäytöllesi, jotta voit siirtyä nopeasti tilasta toiseen.

Kuuluvan valinnan käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

Voit valita sen, kuuluuko ääni valitessasi ruudun kohteita.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse Valintaäänet -valintaruutu.

Soittoäänen äänenvoimakkuuden laskeminen automaattisesti

HTC ChaCha -laitteessa on soitonvaiennusominaisuus, joka automaattisesti laskee soittoäänenvoimakkuutta laitetta siirrettäessä.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Vaimenna soittoääni -valintaruutu.

HTC ChaCha -laitteen soittoäänen voimakkuuden lisääminen taskutilassa

Jotta tulevatpuhelut eivät jäisi sinulta huomaamatta HTC ChaCha -laitteen ollessa taskussasi tai laukussa, taskutilalla voit lisätä soittoäänen voimakkuutta vaiheittain ja saat laitteen värisemään puhelun tullessa. Kun HTC ChaCha ei ole taskussasi tai laukussasi, se soi normaalilla äänenvoimakkuudella.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Taskutila-valintaruutu.

Kaiutinpuhelimeen vaihtaminen automaattisesti

Voit vaihtaa kaiutinpuhelimeen kääntämällä HTC ChaCha -laitteen ympäri.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Käännä kaiutinta varten -valintaruutu.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha