Näytön asetusten muuttaminen

Näyttöruudun kirkkauden säätäminen manuaalisesti

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Näyttö > Kirkkaus.
  3. Tyhjennä Automaattinen kirkkaus -valintaruutu.
  4. Vedä kirkkauden liukusäädintä vasemmalle vähentääksesi tai oikealle lisätäksesi näyttöruudun kirkkautta.
  5. Napauta OK.

Ajan säätäminen ennen näyttöruudun sammumista

Toimettoman ajanjakson jälkeen näyttöruutu sammuu akun virran säästämiseksi. Voit asettaa toimettoman ajan ennen kuin näyttöruutu sammuu.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Näyttö > Näyttöruudun aikakatkaisu.
  3. Napauta kellonaikaa ennen kuin näyttöruutu sammuu.

Automaattisen näyttöruudun pyörimisen kytkeminen pois päältä

Oletuksena näytön suunta määräytyy automaattisesti sen mukaan, missä asennossa pidät HTC ChaCha -laitetta.
Huomautus: Automaattista kiertoa ei tueta kaikkien sovellusten näyttöruuduissa.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Näyttö.
  3. Tyhjennä Näytön automaattinen kääntyminen -valintaruutu.

G-anturin uudelleen kalibroiminen

Kalibroi näyttöruutu uudestaan, jos näyttöruudun suuntaus ei vastaa tapaan, jolla pidät HTC ChaCha -puhelinta.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Näyttö > G-anturin kalibrointi.
  3. Aseta HTC ChaCha laakealle ja tasaiselle pinnalle ja napauta sen jälkeen Kalibroi.
  4. Napauta uudelleenkalibrointiprosessin jälkeen OK.

Ruudun pitäminen päällä HTC ChaCha -laitteen latautuessa

Voit pitää näyttöruudun päällä HTC ChaCha -laitteen akun latautuessa.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Kehitys.
  3. Valitse Näyttö päällä -valintaruutu.

Animaatiotehosteiden kytkeminen päälle tai pois päältä

Voit kääntää animaation pois päältä tai ottaa käyttöön vain joitakin animaatioita, kun siirryt näyttöruutujen välillä.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Näyttö > Animaatio.
  3. Valitse valinnat-valikossa haluamasi animaation asetus.