HTC ChaCha asetukset

Ohjaa ja mukauta puhelimen asetuksia Asetukset-näyttöruudulla.
Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
Mukauttaminen Tee HTC ChaCha todella omanlaisesi lukuisilla mukautusvalinnoilla.
Yhteydet ja verkot Aseta laitteesi langattomat yhteydet, kuten Wi-Fi, datayhteys ja Bluetooth, ota käyttöön Lentokonetila ja paljon muuta.
Puhelu Aseta puhelupalvelut, kuten vastaaja, puhelunsiirto, koputus ja soittajan tunniste.
Ääni
  • Valitse puhelimen soittoäänenä ja ilmoitusäänenä käytettävät äänet.
  • Määritä media-toisto äänenvoimakkuus.
  • Voit määrittää, että HTC ChaCha pienentää soittoäänen voimakkuutta kun liikutat sitä sen soidessa tai että soittoääni on voimakkaampi sen ollessa taskussa tai laukussa. Voit myös asettaa, että kaiutinpuhelin otetaan automaattisesti käyttöön kääntäessäsi laitteen ympäri.
Näyttö Aseta näyttöasetukset, kuten automaattinen näytön suuntaus, kirkkaus, näyttöruudun aikakatkaisu yms.
Tilit ja synkronointi
  • Kirjaudu sisään tai ulos sosiaalisten verkkojen tileiltä, Google-tililtä tai Exchange ActiveSync -tililtä.
  • Voit myös hallinnoida synkronointia ja muita asetuksia tilejäsi varten.
Sijainti
Valitse käytettävät paikannustiedon lähteet, kun sijaintiasi määritetään.
Haku Valitset sisällytettävät kohdat, kun teet etsintää puhelimessasi ja asetat Googlen hakuvalinnat.
Yksityisyys Valitse joidenkin asetusten automaattinen varmuuskopiointi (esim. Wi-Fi -salasanat tai Kirjanmerkit) Google-palvelimiin käyttäen Google-tiliä, jotta voit palauttaa ne tarvittaessa.
Liitä PC:lle
  • Aseta oletus USB-liitännän tyyppi, jota käytetään liittäessäsi HTC ChaCha tietokoneeseen.
  • Tai valitse Kysy -valintaruutu asettaaksesi HTC ChaCha näyttämään aina USB-liitäntätyypin valintaruudun.
Suojaus Aseta näyttöruudun lukitus, ota käyttöön SIM-kortin lukitus tai hallinnoi puhelimen valtuustietojen tallennustilaa.
Virta Laita virransäästäjä kytkeytymään automaattisesti virransäästötilaan akun ollessa tyhjentymässä asettamallesi tasolle.
Sovellukset Hallitse käynnissä olevia sovelluksia, siirrä sovelluksia tallennuskortille ja sieltä pois sekä asenna ohjelmia tai poista niitä.
SD ja puhelimen tallennustila
  • Tarkista käytettävissä olevan tallennuskortin ja puhelimen muistin vapaa tila.
  • Varmista tältä näyttöruudulta, että irrotat tallennuskorttisi ennen sen poistamista HTC ChaCha.
  • Voit myös palauttaa tehdasasetukset.
Päivämäärä ja kellonaika Aseta päivämäärä ja kellonaika, aikavyöhyke ja päiväyksen tai kellonajan muoto.
Kieli ja näppäimistö Aseta käyttöjärjestelmän kieli ja alue. Voit myös asettaa näppäimistön asetukset.
Käytettävyys Käytä näitä asetuksia, kun olet ladannut ja asentanut käytettävyystyökalun kuten näyttöruudun lukijan, joka antaa äänipalautteen. Voit käynnistää tai sammuttaa käytettävyystoiminnot tai -palvelut.
Äänitulo ja äänilähtö Määritä äänitulon asetukset. Jos olet asentanut tekstistä puheeksi -sovelluksen, voit muuttaa tekstistä puheeksi -asetuksia tässä kohdassa.
Tietoja puhelimesta
  • Käännä päälle tai pois päältä aikataulunmukaiset tarkistukset järjestelmäohjelmoinnin päivityksiä varten, tai manuaalista päivitysten tarkistusta varten.
  • Laita Kerro HTC:lle päälle tai pois päältä. Kun se on otettu käyttöön, autat meitä tietämään, jos HTC ChaCha kohtaa teknisen ongelman.
  • Katsele erilaisia tietoja HTC ChaCha, kuten matkapuhelinverkon tyyppi, signaalin voimakkuus, akun varaustila ja paljon muuta.