HTC ChaCha -laitteen suojaaminen näyttöruudun lukituskuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla

HTC ChaCha -laitteen suojaaminen näyttöruudun lukituskuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla

Suojaa henkilökohtaiset tietosi ja estä muita käyttämästä HTC ChaCha -laitetta ilman lupaasi määrittämällä näyttöruudun lukituskuvion, PIN-koodin tai salasanan.

Ruudun lukitus pyydetään avaamaan aina, kun HTC ChaCha kytketään päälle tai kun se on ollut käyttämättömänä tietyn ajan.

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Turvallisuus.
  2. Napauta Asenna näytön lukitus.
  3. Napauta jotakin seuraavista:
    Ei mitään Ota aikaisemmin luomasi näyttöruudun lukitusmalli pois käytöstä.
    Malli Aseta näyttöruudun lukitusmalli noudattamalla ruudun ohjeita.
    PIN Aseta vähintään nelinumeroinen salasana.
    Salasana Aseta aakkosnumeerinen salasana.
  4. Napauta Turvallisuus-ruudulta Lukitse puhelin ja määritä käyttämättömänä oloaika, jonka jälkeen ruutu lukitaan.
    Vihje: Voit myös poistaa valinnan kohdasta Käytä näkyvää mallia tai Näkyvät salasanat Turvallisuus-ruudusta, ellet halua ruudun lukituksen tulevan näkyviin tehdessäsi sitä ruudulle.

Näyttöruudun lukituksen muuttaminen

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Turvallisuus.
  2. Napauta Vaihda näyttölukitus.
  3. Syötä voimassa oleva näyttöruudun lukitus sen varmistamiseksi, että haluat muuttaa sitä.
  4. Valitse erilainen näyttöruudun lukitustyyppi, syötä sitten uusi malli, PIN-koodi tai salasana. Voit myös napauttaa Ei mitään, ellet halua käyttää näyttöruudun lukitusta.

Unohtuiko näyttöruudun lukitusmalli?

Jos olet unohtanut näyttöruudun lukituskuvion, sinulla on enintään viisi yrityskertaa avata HTC ChaCha lukituksesta.

Jos tämä epäonnistuu, voit avata HTC ChaCha -laitteen syöttämällä Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan.

1. Syötä lukitusmalli avatulla näyttöruudulla.
  2. Viidennen yrityksen jälkeen sinua pyydetään odottamaan 30 sekuntia. Napauta OK.
  3. Jos näytöllä ei näy mitään, kytke näyttö päälle painamalla VIRTA ja avaa sitten ruudun lukitus.
  4. Napauta Unohditko kuvion? -painiketta sen ilmestyttyä.
  5. Syötä Google-tilisi käyttäjänimi ja salasana ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Sinua pyydetään sen jälkeen luomaan uusi näyttöruudun lukituskuvio. Jos et enää halua tehdä niin, napauta Peruuta.