SIM-kortin suojaaminen PIN-koodilla

Lisää toinen turvallisuustaso HTC ChaCha asettamalla PIN-koodi (personal identification number) SIM-korttiisi.

Varmista ennen jatkamista, että sinulla on oletus SIM PIN, jonka matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Turvallisuus.
  2. Napauta Aseta SIM-kortin lukitus, valitse sitten Lukitse SIM-kortti.
  3. Syötä oletus-SIM-kortin PIN, ja sitten napauta OK.
  4. Vaihtaaksesi SIM-kortin PIN-koodin napauta Muuta SIM PIN.

Lukkiutuneen SIM-kortin palauttaminen

Jos syötät väärän PIN:in enemmän kuin sallittujen yritysten maksimimäärän, SIM-kortistasi tulee ​“‍PUK-lukittu”.

Tarvitset PUK-koodin päästäksesi käyttämään HTC ChaCha -laitetta uudelleen. Matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut tämän koodin, kun vastaanotit SIM-korttisi.
  1. Syötä puhelimen valintanäyttöruudulla PUK-koodi, ja sitten napauta Seuraava.
  2. Syötä uusi PIN, jota haluat käyttää, ja sitten napauta Seuraava.
  3. Syötä uusi PIN uudestaan ja napauta OK.