Tietojen vastaanottaminen Bluetooth avulla

HTC ChaCha kykenee vastaanottamaan laajan joukon tiedostotyyppejä Bluetooth, kuten valokuvat, musiikkiraidat ja asiakirjat kuten PDF:t.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetooth.
  4. Valitse Havaittavissa-valintaruutu.
  5. Lähetä yksi tai useampi tiedosto HTC ChaCha lähettävältä laitteelta. Katso laitteen dokumentaatiosta ohjeita tietojen lähettämisestä Bluetooth kautta.
  6. Jos sinua pyydetään tekemään niin, hyväksy parinmuodostuspyyntö HTC ChaCha ja vastaanottavasta laitteesta. Anna myös sama salasana tai vahvista automaattisesti generoitu salasana molemmissa laitteissa.

Saat sitten Bluetooth-valtuutuspyynnön.

7. Jos haluat vastaanottaa tiedostoja lähettävästä laitteesta jatkossa automaattisesti, valitse Aina-valintaruutu.
  8. Napauta Hyväksy tai OK.
  9. Kun HTC ChaCha vastaanottaa tiedoston siirtopyynnön, liu'uta alaspäin Ilmoitukset-paneelissa, napauta tiedoston siirtoilmoitusta ja napauta Hyväksy.
  10. Ilmoitus näytetään tiedoston siirron aikana. Avataksesi tiedoston välittömästi, liu'u alaspäin Ilmoitukset-paneelissa ja napauta sitten oikeaa ilmoitusta.

Kun avaat vastaanotetun tiedoston, seuraava vaihe riippuu tiedoston tyypistä:

• Mediatiedostot ja asiakirjat avataan yleensä suoraan yhteenkuuluvassa sovelluksessa. Jos esimerkiksi avaat musiikkiraidan, se aloittaa toiston Musiikki-sovelluksessa.
  • Valitse vCalendar-tiedostoa varten kalenteri, johon haluat tallentaa tapahtuman, ja napauta sitten Tuo. vCalendar lisätään Kalenteri-tapahtumiin.
  • vCard-tiedostoista voit valita tuodaanko vain yksi, useita tai kaikki yhteystiedot yhteystietoihisi.

Bluetooth-vastaanotettujen kansion lisääminen alkunäyttöön

Voit lisätä kansion Alkunäyttöruutuun, joka näyttää kaikki tiedostot, jotka olet vastaanottanut Bluetooth.

1. Napauta alkunäytöltä > Lisää kohteet alkunäyttöön.
  2. Napauta Kansio > Bluetooth-vastaanotetut.
  3. Paina ja pidä Bluetooth-vastaanotetun kansion kuvaketta, ja vedä se Alkunäyttöruudun paikkaan, johon sen haluat.
Näyttääksesi kansion sisällön napauta kansion kuvaketta. Avataksesi tiedoston napauta tiedoston nimeä.