Tietojen lähettäminen Bluetooth avulla

Voit lähettää tietoja Bluetoothilla HTC ChaCha toiseen Bluetooth-laitteeseen, kuten puhelimeen tai kannettavaan tietokoneeseen. Voit lähettää seuraavan tyyppisiä tietoja riippuen vastaanotettavasta laitteesta:
  • Kuvat ja videot
  • Kalenteritapahtumat
  • Yhteystiedot
  • Äänitiedostot
Tärkeää: Ennen kuin aloitat, aseta vastaanottava laite havaittavaan tilaan. Voit myös asettaa sen tilaan ​“‍Vastaanota säteilyjä” tai ​“‍Vastaanota tiedostoja”. Katso laitteen dokumentaation ohjeita tietojen vastaanottamisesta Bluetoothin kautta.
  1. Avaa HTC ChaCha sovellus, joka sisältää lähetettävät tiedot tai tiedoston.
  2. Seuraa lähetettävän tiedon tyyppiä koskevia ohjeita:
    Otettu valokuva tai video Kun olet ottanut kuvan, napauta Kamera-esikatselunäytöstä ja napauta sitten Bluetooth.
    Valokuvat tai videot
    1. Valitse albumi Galleria-sovelluksesta.
    2. Napauta ja napauta sitten Bluetooth.
    3. Valitse valokuvat ja videot, jotka haluat jakaa ja napauta sen jälkeen Seuraava.
    Yhteystieto
    1. Tarkastele yhteystiedon tietoja avaamalla Henkilöt-sovellus.
    2. Paina ja napauta Lähetä yhteystieto.
    3. Napauta alasnuolikuvaketta ja valitse Bluetooth.
    4. Valitse, mitkä tiedot jaetaan ja napauta Lähetä.
    Kalenterin tapaaminen tai tapahtuma Paina ja pidä tapahtumaa kalenterin Päivänäkymässä, Esityslistanäkymässä tai Viikkonäkymässä ja napauta sitten Jaa vCalendar > Bluetooth.
    Musiikkiraita Kun musiikkiraita näkyy Musiikki-sovelluksen Nyt soi -ruudulla, paina , and then tap Jaa > Bluetooth.
    Tallennettu ääni Napauta Äänitallennin-näyttöruudussa ja napauta sitten Bluetooth.
  3. Laita Bluetooth päälle, jos sinua pyydetään tekemään niin.
  4. Jos et ole muodostanut laiteparia vastaanottavan laitteen kanssa aikaisemmin, napauta Hae laitteita.
  5. Napauta vastaanottavan laitteen nimeä.
  6. Jos sinua pyydetään tekemään niin, hyväksy parinmuodostuspyyntö HTC ChaCha ja vastaanottavasta laitteesta. Anna myös sama salasana tai vahvista automaattisesti generoitu salasana molemmissa laitteissa.
  7. Hyväksy tiedosto vastaanottavassa laitteessa.

Lähetettyjen tietojen tallennuspaikka

Kun lähetät tietoja puhelimestasi Bluetooth avulla, tietojen tallennuspaikka riippuu lähetettyjen tietojen tyypistä ja vastaanottavasta laitteesta.

Jos lähetät kalenteritapahtuman tai yhteystiedon, se lisätään normaalisti vastaavaan sovellukseen vastaanottavassa laitteessa. Jos lähetät esimerkiksi kalenteritapahtuman yhteensopivaan puhelimeen, tapahtuma näytetään kyseisen puhelimen kalenterisovelluksessa.

Jos lähetät toisen tiedostotyypin Windows-tietokoneeseen, se tallennetaan normaalisti Bluetooth Exchange -kansioon henkilökohtaisten asiakirjakansioittesi joukkoon.

• Windows XP:ssä polku voi olla: C:\Documents and Settings\[your username]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • Windows Vista:ssa polku voi olla: C:\Users\[your username]\Documents
  • Windows 7:ssä polku voi olla: C:\Users\[your username]\My Documents\Bluetooth Exchange Folder

Jos lähetät tiedoston toiseen laitteeseen, tallennuspaikka saattaa riippua tiedostotyypistä. Jos lähetät esimerkiksi kuvatiedoston toiseen matkapuhelimeen, se voidaan tallentaa kansioon "‍Kuvat"‍.