Erottaminen tai parin irrottaminen Bluetooth-laitteesta

Erottaminen Bluetooth-laitteesta

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Erota laite painamalla ja pitämällä Bluetooth-laitteet -osassa sitä.
  4. Napauta Irrota.

Laiteparin purkaminen Bluetooth-laitteesta

Voit poistaa HTC ChaCha -puhelimestasi paritiedot toisen Bluetooth-laitteen kanssa. Jos haluat avata yhteyden toiseen laitteeseen uudestaan, saatat joutua syöttämään tai vahvistamaan salasanan.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Paina ja pidä laitetta Bluetooth-laitteita -osassa parin irrottamiseksi.
  4. Napauta Katkaise yhteys ja irrota pari tai napauta Irrota pari, ellei Bluetooth-laite ole juuri sillä hetkellä kytkettynä HTC ChaCha -puhelimeen.