Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan

Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan

Voit kuunnella musiikkia Bluetooth-stereokuulokkeista tai soittaa hands-free-puheluja käyttämällä yhteensopivaa Bluetooth-kuuloketta tai autosarjaa. Samalla tavalla voit määrittää stereo-äänen ja hands-freen asetukset.
Tärkeää:
  • Kuunnellaksesi musiikkia kuulokkeilla tai autosarjalla, kuulokkeiden tai autosarjan täytyy tukea A2DP Bluetooth -profiilia.
  • Ennen kuin yhdistät kuulokkeesi, sinun täytyy tehdä ne löydettäviksi niin, että HTC ChaCha voi löytää ne. Voit selvittää kuinka tehdä tämä katsomalla kuulokkeittesi käsikirjaa.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetooth.
  4. Tarkista, että kuulokkeet ovat havaittavissa.
  5. Napauta Hae laitteita. HTC ChaCha alkaa etsiä alueen sisällä olevia Bluetooth-laitteita.
  6. Kun näet kuulokkeittesi nimen Bluetooth-laitteet -osassa, napauta nimeä. HTC ChaCha yrittää automaattisesti muodostaa parin kuulokkeiden kanssa.
  7. Jos automaattinen parinmuodostus puuttuu, syötä salasana, joka on toimitettu pääkuulokkeittesi mukana.
Laiteparin muodostus ja liitäntätila näytetään hands-free-kuulokkeiden tai autosarjan nimen alla Bluetooth-laitteet -osassa. Kun Bluetooth-kuulokkeet tai autosarja on liitetty HTC ChaCha, Bluetooth liitetty -kuvake näkyy tilapalkissa. Riippuen kuulokkeiden tai autosarjan tyypistä, johon sinut on yhdistetty, voit aloittaa käyttää kuulokkeita tai autosarjaa kuuntelemalla musiikkia ja/tai tehdä ja vastaanottaa puheluja.

Kuulokkeiden tai autosarjan yhdistäminen uudelleen

Normaalisti voit helposti yhdistää kuulokkeesi uudestaan kytkemällä Bluetooth päälle HTC ChaCha -puhelimessasi ja sitten kytkemällä kuulokkeet päälle. Kuitenkin, saatat joutua yhdistämään manuaalisesti, jos kuulokkeitasi käytetään toisella Bluetooth-laitteella.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetooth.
  4. Varmistu, että pääkuulokkeet ovat havaittavissa.
  5. Napauta kuulokkeiden nimeä Bluetooth-laitteet -osassa.
  6. Jos kehotetaan, syötä salasana, yritä 0000 tai 1234 tai katso kuuloke/autosarja-asiakirjaa löytääksesi salasanan.

Jos yhteyden muodostaminen ei vieläkään onnistu, noudata ohjeita kohdasta Laiteparin purkaminen Bluetooth-laitteestaja seuraavaksi kohdasta Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan.