Bluetooth-perustiedot

Bluetooth kääntäminen päälle tai pois

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Valitse tai tyhjennä Bluetooth-valintaruutu.
Helpompi tapa käynnistää tai sammuttaa Bluetooth on käyttää Alkunäyttö-ruudun Bluetooth-widgettiä.
Huomautus: Laita Bluetooth pois päältä, kun se ei ole käytössä säästääksesi akkuvirtaa tai paikoissa, joissa langattoman laitteen käyttö on kiellettyä, kuten lentokoneessa tai sairaaloissa.

Laitteen nimen muuttaminen

Laitteen nimen ansiosta muut laitteet tunnistavat HTC ChaCha.

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetooth.
  4. Napauta Laitteen nimi.
  5. Anna HTC ChaCha uusi nimi kenttään ja napauta sitten OK.