HTC ChaCha -puhelimen käyttö langattomana reitittimenä
Mene kannettavallasi verkkoon Wi-Fi-hotspot-sovelluksella

HTC ChaCha -puhelimen käyttö langattomana reitittimenä

Jaa tiedonsiirtoyhteys muiden laitteiden kanssa muuttamalla HTC ChaCha -puhelimesi langattomaksi reitittimeksi.

Varmista, että HTC ChaCha -puhelimen tiedonsiirtoyhteys on päällä ennen kuin käytät sitä langattomana reitittimenä.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Langattoman Wi-Fi-hotspotin asetukset.
  3. Syötä reitittimen nimi tai käytä oletuksena olevaa reitittimen nimeä.
  4. Valitse Turvallisuus-tyyppi ja aseta langattoman reitittimen salasana (avain). Jos olet valinnut Ei mitään kohtaan Turvallisuus, sinun ei tarvitse antaa salasanaa.
    Huomautus: Salasana on avain joka toisten ihmisten täytyy antaa laitteellaan, jotta he voivat käyttää HTC ChaCha -puhelintasi langattomana reitittimenä.
  5. Valitse Langaton Wi-Fi-hotspot -valintaruutu laittaaksesi puhelimesi langattoman reitittimen päälle.

Voit alkaa käyttää HTC ChaCha -puhelintasi langattomana reitittimenä, kun tilapalkissa näkyy .