HTC ChaCha -laitteen liittäminen Internetiin tietokoneen kautta (Internet-läpäisy)
ASETUKSET JA PALVELUT

HTC ChaCha -laitteen liittäminen Internetiin tietokoneen kautta (Internet-läpäisy)

Jos sinulla ei ole HTC ChaCha datasiirtosopimusta tai et pääse Wi-Fi-verkkoon, voit silti mennä verkkoon HTC ChaCha -laitteella tietokoneen Internet-yhteyttä käyttäen.

Tärkeää: Ennen kuin voit käyttää puhelintasi modeemina, varmista ensin, että HTC Sync on asennettu tietokoneeseesi.
  1. Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin.
    Huomautus: Sinun täytyy tarkistaa kaksi asiaa tietokoneesi Internet-yhteydestä. Ensinnäkin sinun on ehkä sammutettava paikallisverkkosi palomuuri. Toiseksi, jos tietokoneesi luo yhteyden PPP:n kautta (esim. Dial UP, xDSL tai VPN), Internet-läpäisy tukee vain TCP-protokollaa.
  2. Liitä HTC ChaCha -laite tietokoneeseesi mukana tulevalla USB-kaapelilla.
  3. Valitse yhteystyyppi -ruudulla valitse Internet-läpäisy, ja napauta sitten Valmis.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha