HTC ChaCha käyttäminen modeemina (USB-jakaminen)

Eikö tietokoneeseesi ole saatavissa internet-yhteyttä? Ei ongelmaa. Käytä HTC ChaCha tiedonsiirtoyhteyttä internet-yhteyden saamiseksi tietokoneeseesi.
Tärkeää:
  • Sinulla täytyy olla SIM-korttisi asennettuna HTC ChaCha käyttääksesi datayhteyttä.
  • Varmista ennen HTC ChaCha käyttöä modeemina, että HTC Sync on asennettu tietokoneeseesi.
  1. Varmista, että HTC ChaCha datayhteys on käytössä.
  2. Liitä HTC ChaCha tietokoneeseen käyttäen toimitettua USB-kaapelia.
  3. Valitse Yhdistä PC:hen -näyttöruudusta USB-jakaminen ja napauta sitten Valmis.