Wi-Fi

Käyttääksesi Wi-Fi:ä puhelimessasi sinun tarvitsee saada yhteys langattomaan tukiasemaan tai ​“‍hotspotiin”. Wi-Fi-signaalin saatavuus ja voimakkuus vaihtelevat läpäistävistä esineistä, kuten rakennuksista tai vain huoneiden välisestä seinästä riippuen.

Wi-Fin käynnistäminen ja yhteyden muodostaminen langattomaan verkkoon

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Valitse Wi-Fi-valintaruutu laittaaksesi Wi-Fin päälle. HTC ChaCha hakee sitten käytettävissä olevia langattomia verkkoja.
  3. Napauta Wi-Fi-asetukset. Löydettyjen Wi-Fi-verkkojen nimet ja turvallisuusasetukset näytetään Wi-Fi-verkot-osassa.
  4. Jos langaton verkko, johon haluat yhdistää, ei ole havaittujen verkkojen luettelossa, vieritä alas näyttöruutua, ja napauta sitten Lisää Wi-Fi-verkko. Syötä langattoman verkon asetukset, ja napauta sitten Tallenna.
  5. Napauta Wi-Fi-verkkoa, johon haluat muodostaa yhteyden. Jos valitsit avoimen verkoin, sinut yhdistetään automaattisesti verkkoon.
  6. Jos valitsit verkon, joka on suojattu WEP:llä, syötä avain ja napauta sitten Yhdistä.

Kun HTC ChaCha on liitetty langattomaan verkkoon, tilariville ilmestyy Wi-Fi-kuvake , joka ilmoittaa signaalin likimääräisen voimakkuuden (näkyvien palkkien määrä).

Seuraavan kerran kun HTC ChaCha yhdistyy aikaisemmin käytettyyn suojattuun langattomaan verkkoon, sinua ei kehoteta syöttämään näppäin- tai muita turvatietoja uudestaan, ellet palauta HTC ChaCha tehdasoletusasetuksiin.

Wi-Fi-verkkoon yhdistäminen EAP-TLS-turvallisuudella

Saatat joutua asentamaan verkkosertifikaatin (*.p12) HTC ChaCha ennenkuin voit käyttää Wi-Fi-verkkoa EAP-TLS-protokollalla.
  1. Tallenna todistustiedosto tallennustilakortin juurikansioon.
  2. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Turvallisuus.
  3. Napauta Asenna SD-kortilta.
  4. Valitse verkkotodistus, joka tarvitaan yhdistämään EAP-TLS-verkkoon.
  5. Käynnistä Wi-Fi ja avaa yhteys langattomaan verkkoon.

Langattoman verkon tilan tarkistaminen

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Langaton ja verkot-näyttöruudulla kohtaa Wi-Fi-asetukset, ja napauta sitten langatonta verkkoa, johon HTC ChaCha on nyt yhdistetty.
Viestiruutu näyttää sitten esityksen, jossa on Wi-Fi-verkon nimi, tila, nopeus, signaalin voimakkuus, yms.
Huomautus: Jos haluat poistaa tämä verkon asetukset, napauta Unohda. Jos haluat luoda yhteyden poistamaasi langattomaan verkkoon uudelleen sinun on valittava langaton verkko käytettävien Wi-Fi-verkkojen luettelosta uudelleen. Jos se on suojattu langaton verkko, sinun on annettava langattoman verkon valtuustiedot uudelleen.

Yhdistäminen toiseen Wi-Fi-verkkoon

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Wi-Fi-asetukset. Löydetyt Wi-Fi-verkot näytetään Wi-Fi-verkot-osassa.
  3. Hakeaksesi manuaalisesti käytettävissä olevia Wi-Fi-verkkoja Wi-Fi-näyttöruudulla paina ja napauta sitten Hae.
  4. Napauta toista Wi-Fi-verkkoa yhdistääksesi siihen.