Datayhteys

Kun käynnistät HTC ChaChan ensimmäistä kertaa, se hakee automaattisesti asetukset matkapuhelinoperaattorisi datayhteyden käyttöä varten (jos SIM-kortti on paikallaan).

Tarkastetaan data-yhteys, jota olet käyttämässä

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Matkapuhelinverkot > Verkko-operaattorit tai Tukiasemien nimet.

Datayhteyden käynnistäminen tai sammuttaminen

Tiedonsiirtoyhteyden ottaminen pois päältä saattaa osaltaan auttaa akun ja datamaksujen säästämisessä. Jos et ole kuitenkaan laittanut tiedonsiirtoyhteyttä päälle etkä ole myöskään yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, et saa automaattisesti päivityksiä sähköpostiisi, sosiaalisen verkon tileihin etkä muihin synkronoituihin tietoihin.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Valitse Matkapuhelinverkko-valintaruutu käynnistääksesi data-yhteyden; tyhjennä valintaruutu sammuttaaksesi data-yhteyden.

Uuden tukiaseman lisääminen

Ennen toisen datayhteyden lisäämistä hanki tukiaseman nimi ja asetukset valmiiksi (mukaan lukien käyttäjänimi ja salasana, jos tarvitaan) matkapuhelinoperaattoriltasi.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Matkapuhelinverkot > Tukiaseman nimet.
  3. Paina Tukiasemat-ruudulta ja napauta sitten Uusi tukiasema.
  4. Syötä APN-asetukset Muokkaa tukiasemaa-näyttöruudulla. Napauta APN-asetuskohtaa muokataksesi sitä.
  5. Paina ja napauta Tallenna.

Dataverkkovierailun käyttöönotto

Yhdistä matkapuhelinoperaattorisi kumppanin verkkoihin ja mene data-palveluihin, kun olet matkapuhelinoperaattorisi kattavuusalueen ulkopuolella.

Varoitus: Datapalvelujen käyttäminen verkkovierailun aikana tulee kalliiksi. Kysy matkapuhelinoperaattoriltasi dataverkkovierailun kuluista, ennen kuin käytät dataverkkovierailua.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Matkapuhelinverkot ja valitse sitten Verkkovierailu-valintaruutu.
Valitse Data-verkkovierailun ääni-merkintäruutu, jos haluat HTC ChaCha soittavan äänen, kun se luo yhteyden verkkoon verkkovierailun aikana.