Syöttöasetusten säätäminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Syöttöasetusten säätäminen

Kosketusasetuksiin pääset painamalla alkunäytöllä ja napauttamalla sitten Asetukset > Kieli ja näppäimistö > Kosketussyöttö.
Laitteiston näppäimistöasetukset Laita ennustava teksti päälle tai pois päältä.
Kaksikielinen ennakointi Valitse käytettävä toissijainen näppäimistökieli.
Tekstin syöttö
  • Aseta ennustava teksti, oikeinkirjoituksen korjaus ja sanantäydennys päälle tai pois päältä.
  • Ota käyttöön kuuluva tai värinäpalaute kirjoittaessasi.
  • Kalibroi Touch-näppäimistön tarkkuus.
Oma sanakirja Lisää, muokkaa tai poista sanoja ennustavasta tekstisanakirjasta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha