Tekstin antaminen puhumalla

Eikö sinulla ole aikaa kirjoittaa? Useimpiin näppäimistöllä kirjoitettaviin kenttiin voit antaa sanoja myös sanomalla ne.
Tärkeää:
  • Varmista ensin, että valitset käytettävän kielen Äänitulo ja äänilähtö -asetuksista.
  • Koska HTC ChaCha käyttää Googlen äänentunnistuspalvelua, sinun täytyy olla yhteydessä internetiin antaaksesi tekstiä puhumalla.
  1. Paina ja pidä . HTC ChaCha pyytää sinua puhumaan.
  2. Kerro HTC ChaCha, mitä tekstiä kenttään haluat.

Äänen tulon kielen asettaminen

1. Paina Alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset > Äänitulo ja äänilähtö > Äänentunnistimen asetukset.
  2. Napauta Kieli ja valitse sen jälkeen haluamasi kieli.
    Huomautus: Käytettävissä olevat kielet riippuvat siitä, millainen kielituki on sovelluksella Google.