Näppäimistöstä
ASETUKSET JA PALVELUT

Näppäimistöstä

Puhelujen soittamisen lisäksi voit kirjoittaa laitteiston näppäimistöllä tekstiä, numeroja ja symboleja. Parhaillaan käytössä oleva syöttötila näkyy tilapalkissa.

Näppäimistön käyttö

Paina näitä näppäimiä syöttääksesi isoja kirjaimia, numeroita, erikoismerkkejä tai symboleja ja avataksesi Kamera-sovelluksen tai lähettääksesi viestejä:

Shift-näppäin

• Paina kerran ja paina sen jälkeen kirjainnäppäintä kirjoittaaksesi tämän kirjaimen isolla.
  • Paina kaksi kertaa lukitaksesi näppäimen ja kirjoita sarja isoja kirjaimia. Kohdistin muuttuu, kun lukitset Shift-näppäimen: .

Lukitus poistetaan painamalla uudelleen .

Toiminto-näppäin

• Paina kerran kirjoittaaksesi kirjainnäppäinten tai välimerkkinäppäinten vieressä näytettävän merkin. Esimerkiksi jos haluat kirjoittaa dollarin merkin ($), paina ja paina sitten näppäintä U.
  • Paina kaksi kertaa lukitaksesi näppäimen ja kirjoita sarja numeroita ja merkkejä. Kohdistin muuttuu, kun lukitset Toiminto-näppäimen: .

Toiminto-näppäimen lukitus poistetaan painamalla uudelleen .

• Näppäimistön kieli vaihdetaan ja laitteiston näppäimistön asetuksia muutetaan painamalla ensin ja sitten .
  • Voit avata Kamera-sovelluksen painamalla ensin ja sitten .
  • Voit lähettää sähköpostiviestin, tekstiviestin, Friend Stream -viestin tai Facebook-keskusteluviestin painamalla ensin ja sitten .

Merkki-näppäin

Paina avataksesi symbolipaneelin ja kirjoittaaksesi symbolin tai erikoismerkin.

Nuolinäppäimet

Nuolinäppäimillä voit siirtyä nuolen suuntaan.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha