Toisen laitteen synkronointi tietokoneesi kanssa
ASETUKSET JA PALVELUT

Toisen laitteen synkronointi tietokoneesi kanssa

Voit vaihtaa laitteesta toiseen, jos sinun täytyy synkronoida useampi kuin yksi laite.
  1. Kytke toinen laite tietokoneeseen ja määritä asetukset HTC Sync :iin, jotta se tunnistaa laitteen.
  2. Napsauta laitetta, jonka määritykset haluat tehdä tai jonka synkronoinnin haluat aloittaa. Laitteen paneeli avautuu ja voit tehdä tälle laitteelle omat synkronointiasetukset.
Jos haluat vaihtaa toisen synkronoitavan laitteen, napsauta Laitteet ja napsauta sitten laitteen nimeä tai kuvaa.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha