Sovelluksen asentaminen tietokoneeltasi HTC ChaCha -laitteeseen

Sovelluksen asentaminen tietokoneeltasi HTC ChaCha -laitteeseen

Jos sinulla on sovellustiedostoja (*.apk) tietokoneellasi, voit käyttää HTC Sync -sovellusta asentaaksesi ne HTC ChaCha-laitteeseen. Suosittelemme kovasti, että asennat vain sovelluksia, joihin luotat.
Huomautus: Ennen aloittamista varmista, että HTC ChaCha on asetettu sallimaan tietokoneesi sovellusten asentamisen HTC ChaCha -laitteeseen. Tee näin painamalla alkunäytöllä , napauttamalla Asetukset > Sovellukset ja valitsemalla ruutu Tuntemattomat lähteet.
  1. Napsauta Laitteen paneelista Yleiskatsaus.
  2. Napsauta Sovelluksen asentaja.
  3. Etsi sovellustiedosto tietokoneelta ja napsauta Avaa. Asennusprosessi käynnistyy HTC ChaCha -laitteessa.
  4. Tarkista HTC ChaCha -laitteen näyttöruutu nähdäksesi, onko sillä lisäohjeita asennuksen loppuun suorittamiseen.
  5. Kun asennus on valmis, voit napsauttaa Katkaise yhteys.
  6. Irrota HTC ChaCha turvallisesti tietokoneesi käyttöjärjestelmän edellyttämällä tavalla.