HTC ChaCha -laitteen synkronointi

Tarkista arvioidun käytön palkki Synkronoi nyt -painikkeen vierestä HTC ChaCha -laitteelle synkronoitavien uusien kohtien arvioituja tiedostokokoa varten.
Huomautus: Kun tallennuskortillasi ei ole tarpeeksi tilaa jäljellä, näet varoituskuvakkeen, etkä voi synkronoida.
  1. Kun olet valinnut ja mukauttanut luokat, jotka haluat synkronoida, napsauta Synkronoi nyt.
  2. Kun synkronointi on valmis, napsauta Katkaise yhteys.
  3. Irrota HTC ChaCha turvallisesti tietokoneesi käyttöjärjestelmän edellyttämällä tavalla.
Seuraavalla kerralla, kun liität HTC ChaCha -laitteen tietokoneeseesi, synkronointi aloitetaan automaattisesti valitsemiesi synkronointivalintojen mukaan.