Synkronoinnin asettaminen

Voit valita tiedostojen ja tietojen tyypit, joita haluat synkronoida HTC ChaCha ja tietokoneesi välillä.

Musiikin synkronoinnin valinnat

Tuo soittamasi musiikkikappaleet ja laulut tietokoneeltasi HTC ChaCha -laitteeseen. Jos sinulla on soittoluetteloita, jotka on luotu iTunes :issa tai Windows Media Playerilla, voit synkronoida myös ne ja nauttia niistä.
Huomautus: Voit synkronoida seuraavissa muodoissa olevia äänitiedostoja: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. Napsauta laitteen paneelista Musiikki ja napsauta sitten Päälle-painiketta. Musiikin synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja HTC ChaCha -laitteen.
  2. Valitse Synkronoi musiikkitiedostot paikasta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  3. Valitse kansio, joka sisältää äänitiedostosi, ja napsauta sen jälkeen OK.
  4. Valitse Synkronoi musiikkitiedostot iTunesista ja Windows Media Playerista, jos käytät iTunes :ia tai Windows Media Playeria tietokoneellasi ja valitse sitten toistoluettelot, jotka haluat synkronoida HTC ChaCha -laitteen kanssa.

Galleria -sovelluksen synkronointivalinnat

Voit automaattisesti synkronoida ottamasi valokuvat ja videot HTC ChaCha -laitteen ja tietokoneesi välillä.
Huomautus: Voit synkronoida seuraavissa muodoissa olevia valokuvia ja videoita:
  • Valokuvat: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videot: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. Napsauta laitteen paneelista Galleria ja napsauta sitten Päälle-painiketta. Gallerian synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja HTC ChaCha -laitteen.
  2. Tuodaksesi automaattisesti kameralla ottamasi kuvat tietokoneelle synkronoinnin aikana valitse Kopioi laitteen valokuvat ja videot PC:lle. Puhelimesi tallennuskortilla olevat valokuvat ja videot tallennetaan tietokoneesi \My Photos\Device Camera Shots -kansioon.
  3. ValitseSynkronoi PC-valokuvat ja -videot kohteesta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  4. Valitse kansio, joka sisältää multimediatiedostosi ja napsauta sen jälkeen OK. Kaikki tähän kansioon lisätyt tuetut kuva- ja videotiedostot kopioidaan myös tallennuskortille synkronoinnin aikana.

Kalenterin synkronoinnin valinnat

HTC ChaCha voi synkronoida tapahtuma- ja kokoustietoja Outlook (Outlook XP -kalenterisi, Outlook 2003 -kalenterisi tai Outlook 2007) tai Windows -kalenterisi kanssa.
  1. Napsauta Laitteen paneelista Kalenteri ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Musiikin synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja HTC ChaCha -laitteen.
  2. Valitse sovellus, jonka kanssa haluat synkronoida kalenteritapahtumat.
  3. Valitse, mistä pisteestä haluat aloittaa kalenteritapahtumiesi synkronoinnin.
  4. Sellaisissa tapauksissa, joissa sekä HTC ChaCha -laiteessa että tietokoneella on keskenään ristiriidassa olevia tietoja, valitse, mitkä tiedot haluat säilyttää.
Huomautus: Synkronointi koskee vain HTC ChaCha -laitteen tukemia kalenterikenttiä.

Henkilöiden synkronoinnin valinnat

Voit synkronoida HTC ChaCha:n yhteystietoja Outlook (Outlook XP:n, Outlook 2003:n tai Outlook 2007), Outlook Expressin tai Windows -yhteystietojen kanssa.

Jos sinulla on synkronoitavia yhteystietoja SIM-kortillasi, sinun täytyy ensin tuoda ne HTC ChaCha -laitteen tallennustilaan.

1. Napsauta Laitteen paneelista Henkilöt ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Henkilöiden synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja HTC ChaCha -laitteen.
  2. Valitse sovellus. jonka kanssa haluat synkronoida yhteystietosi.
  3. Sellaisissa tapauksissa, joissa sekä HTC ChaCha -laitteessa että tietokoneella on keskenään ristiriidassa olevia tietoja, valitse, mitkä tiedot haluat säilyttää.
Huomautus: Synkronointi koskee vain HTC ChaCha -laitteen tukemia yhteystietokenttiä.

Kirjanmerkkien synkronoinnin valinnat

Synkronoi web-selaimen kirjanmerkit HTC ChaCha -laitteen ja tietokoneesi välillä.
Tärkeää: Jos käytät Google Chrome a tai Firefox -selainta ja olet synkronoinut sen HTC ChaCha -laitteen kanssa, sulje kaikki selainikkunat ennen synkronoinnin aloittamista.
  1. Käyttäen suosikki-web-selaintasi tietokoneellasi luo suosikkikansio nimeltä HTC-kirjanmerkit. Varmista, että tallennat suosikkikirjanmerkkisi tähän kansioon, jotta voit synkronoida ne HTC ChaCha -laitteen kanssa.
  2. Kun olet HTC Sync:in laitepaneelissa, napsauta Kirjanmerkit ja napsauta painiketta Päälle. Kirjanmerkkien synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja HTC ChaCha -laitteen.
  3. Valitse web-selain, jolle kirjanmerkit on tallennettu synkronoitavaksi HTC ChaCha -laitteen kanssa.
Huomautus: Jos HTC ChaCha -laitteesta ja tietokoneelta löytyy ristiriitaisia tietoja, HTC Sync säilyttää tietokoneella olevat tiedot.

Asiakirjojen synkronoinnin valinnat

Voit synkronoida tiedostoja ja asiakirjoja tietokoneeltasi HTC ChaCha -laitteelle. Voit synkronoida tietokoneellesi myös sähköpostiliitteitä, jotka olet tallentanut HTC ChaCha -laitteen tallennuskortille.
Huomautus:
  • Avataksesi asiakirjan HTC ChaCha -laitteella tarvitset yhteensopivan sovelluksen.
  • Synkronoidaksesi tallennuskortille tallentamiasi sähköpostin liitetiedostoja tietokoneelle sinun on määritettävä Exchange ActiveSync tai POP3/IMAP-sähköpostitili Sähköposti-sovelluksessa HTC ChaCha -laitteessa.
  1. Napsauta laitteen paneelista Asiakirjat ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Asiakirjojen synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja HTC ChaCha -laitteen.
  2. Synkronoidaksesi tallennuskortille tallentamiasi sähköpostin liitetiedostoja valitse Kopioi kaikki ladatut Sähköpostiasiakirjat tietokoneelle.
  3. Valitse Synkronoi PC-asiakirjat paikasta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  4. Valitse kansio, joka sisältää asiakirjat, jotka haluat synkronoida HTC ChaCha -laitteeseen ja napsauta sen jälkeen OK.
Tallennuskortillasi olevat liitetiedostot tallennetaan tietokoneellesi \My Documents\-kansioon. Tietokoneellasi olevat asiakirjat tallennetaan tallennuskortillesi \My Documents\-kansioon.