Työtilaan tutustuminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Työtilaan tutustuminen

Voit määrittää synkronointivalinnat, tarkastella HTC ChaCha -laitteen yleisiä tietoja, tarkistaa tallennuskorttisi vapaan tilan määrän ja aloittaa synkronoinnin laitteen paneelissa.
Huomautus: Saatavilla olevat luokat ja valinnat riippuvat laitteesta, jonka olet liittänyt tietokoneeseesi.
  • Voit tarkastella luokkien synkronointivalintoja laitteen paneelin oikealla puolella napsauttamalla luokkaa.

Napauttamalla Yleiskatsaus näytetään ohjelmiston perustiedot ja muistikortin käytön tilan, voit vaihtaa HTC ChaCha -laitteeen nimeä tai asentaa kolmannen osapuolen tarjoamia sovelluksia HTC ChaCha -laitteeseen.

• Napsauta Synkronoi nyt käynnistääksesi valitsemiesi luokkien ja valintojen synkronoinnin.
  • Arvioitu tallennustilan käytön palkki Synkronoi nyt -painikkeen vieressä näyttää sinulle arvioidun muistikortin tilan, jota käytetään, kun HTC ChaCha -laitteelle on synkronoitava ja lisättävä uusia kohtia.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha