Asetusten tekeminen HTC Sync :iin, jotta se tunnistaisi HTC ChaCha -laitteen
ASETUKSET JA PALVELUT

Asetusten tekeminen HTC Sync :iin, jotta se tunnistaisi HTC ChaCha -laitteen

1. Liitä HTC ChaCha tietokoneeseesi laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
  2. Kun HTC ChaCha pyytää valitsemaan USB-yhteyden tyypin, napauta HTC Sync ja napauta sitten Valmis. Odota, kunnes HTC Sync tunnistaa HTC ChaCha -laitteen.
  3. Anna Laitteen asetusruutuun nimi HTC ChaCha -laitteelle.
  4. Napsauta Tallenna. Laitteen paneeli aukeaa sen jälkeen.
Vihje: Jos haluat myöhemmin vaihtaa HTC ChaCha -laitteen nimen, napsauta Yleiskatsaus > Laitteen asennus.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha