Sovelluksen HTC Sync

Huomautus:
  • Asenna HTC Sync tietokoneeseen, jossa on Windows 7, Windows Vista tai Windows XP.
  • HTC Sync tarvitsee USB 2.0 -liitännän HTC ChaCha -laitteelle ja synkronointiin.
  • Ongelmatonta asennusta varten lopeta ensin kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja lopeta tilapäisesti viruksentorjuntaohjelmistosi ennen kuin aloitat HTC Sync -sovelluksen asentamisen.
Kopioi HTC Sync-asennusohjelma tallennuskortilta tietokoneeseen ja asenna sovellus sillä.

Sen jälkeen, kun olet asentanut HTC Sync -sovelluksen, HTC Sync -kuvake lisätään tietokoneesi ilmaisinalueelle (tarkista tietokoneesi oikea alanurkka). Voit kaksoisnapsauttaa tätä kuvaketta avataksesi HTC Sync -sovelluksen.