Tietoja HTC Sync -sovelluksesta
ASETUKSET JA PALVELUT

Tietoja HTC Sync -sovelluksesta

Uudet lomavalokuvat ovat HTC ChaCha:ssä, mutta työkalenterisi on tietokoneellasi. Eikö olisi helpompaa, jos tällaiset tiedostot ja tiedot olisivat saatavilla molemmissa laitteissa?
Kun käytät HTC Sync:iä, voit:
  • Synkronoida yhteystietosi Microsoft Outlook, Outlook Expressin tai Windows -yhteystietojen kanssa tietokoneessasi ja HTC ChaCha:ssä.
  • Synkronoida kalenteritapahtumat Outlook tai Windows -kalenterin kanssa tietokoneessasi ja HTC ChaCha:ssä.
  • Voit tuoda valokuvat, videot, asiakirjat, kappaleet ja toistoluettelot HTC ChaCha:ään ja nauttia niistä myös ollessasi liikenteessä.
  • Helposti tuoda ottamasi valokuvat ja videot HTC ChaCha:stä tietokoneellesi.
  • Tallentaa samat kirjanmerkit tietokoneellesi ja HTC ChaCha:n web-selaimeen.
  • Asenna kolmansien osapuolten matkapuhelinsovelluksia (joita ei ole ladattu Android Marketista) tietokoneeltasi.
Huomautus:
  • Sinulla täytyy olla microSD-kortti laitettuna HTC ChaCha:ään, jotta voit synkronoida multimediatiedostoja, karttoja ja asiakirjoja.
  • Saatavilla olevat luokat ja valinnat riippuvat laitteesta, jonka olet liittänyt tietokoneeseesi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha