Suuntien saaminen

Yksityiskohtaisten suuntien saaminen määränpäähäsi. Google-kartalla tarjoaa reittiohjeet kävellen, julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla kulkijalle.
  1. Katsoessasi karttaa paina ja napauta sen jälkeen Suunnat.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Käytä nykyistä sijaintiasi käynnistyskohtana, tai syötä sijainti, mistä käynnistät ensimmäisessä tekstivalintaruudussa. Syötä sitten määränpääsi toisessa tekstivalintaruudussa.
    • Napauta valitaksesi osoitteen yhteystiedoistasi tai kohdasta, jota napautat kartalla.
  3. Valitse, haluatko päästä kohteeseesi autolla, julkisella kulkuvälineellä vai kävellen napauttamalla oikeaa painiketta.
  4. Napauta Mene. Seuraava näyttöruutu näyttää suunnat määränpäähäsi luettelossa.
    Huomautus: Jos määränpääksesi asettamallasi paikalla on useita sijainteja, valitse niistä se johon haluat mennä.
  5. Voit tarkastella ohjeita kartalla napauttamalla kohdetta.
  6. Napauta nuolipainikkeita kartalla seurataksesi suuntia.

Kun olet katsellut tai seurannut reittiohjeita, nollaa kartta painamalla ja napauta sitten Tyhjennä kartta. Kohteesi tallennetaan automaattisesti Google-kartalla -historiaan.