Tietoja Google-kartalla
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Tietoja Google-kartalla

Google-kartalla näyttää sinulle nykyisen sijaintisi, kertoo reaaliaikaiset liikennetilanteet ja vastaanottaa yksityiskohtaiset reittiohjeet kohteeseesi. Se tarjoaa myös etsintätyökalun, jossa voit paikantaa kiinnostavia paikkoja tai osoitteen kartalla, tai näyttää sijaintipaikkoja katutasolla.
Huomautus:
  • Tarvitset aktiivisen matkapuhelimen data- tai Wi-Fi-yhteyden Google-kartalla käyttöön.
  • Löytääksesi sijaintisi Google-kartalla sinun täytyy ottaa paikkatiedon lähteet käyttöön.
  • Google-kartalla -sovellus ei kata jokaista maata tai kaupunkia.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha