Tapahtuman luominen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Tapahtuman luominen

Voit luoda tapahtumia, jotka synkronoidaan Google-kalenterisi, tietokoneesi Outlook-kalenterin tai Exchange ActiveSync -kalenterin kanssa tai tapahtumia, jotka näkyvät vain HTC ChaCha.
  1. Napauta alkunäytöltä > Kalenteri.
  2. Kun olet jossain Kalenteri-näkymässä, napauta Uusi tapahtuma.
  3. Jos sinulla on enemmän kuin yksi kalenteri, valitse kalenteri johon lisäät tapahtuman:
    • Valitse Google-tilisi luodaksesi Google-kalenteritapahtuman. Jos sinulla on useita Google-kalentereita Webissä, valitse yksi johon lisäät tapahtumasi.
    • Valitse PC-synkronointi luodaksesi kalenteritapahtumia HTC ChaCha. Voit synkronoida ne tietokoneesi Outlook-kalenterin kanssa HTC Sync -sovelluksella.
    • Valitse Exchange ActiveSync -tilisi luodaksesi Exchange ActiveSync -kalenteritapahtuman.
  4. Anna tapahtumalle nimi.
  5. Määrittääksesi päivämäärän ja kellonajan tee yksi seuraavista:
    • Jos tapahtumalla on tietty aika, aseta aika ja päiväys kohtiin Alku ja Loppu.
    • Jos se on koko päivän tapahtuma, kuten syntymäpäivä, aseta päivä kohtiin Alku ja Loppu sekä valitse valintaruutu Koko päivä.
  6. Syötä tapahtumapaikka ja kuvaus.
  7. Aseta muistutusaika.
    Vihje: Voit asettaa toisen muistutusajan Google-kalenteritapahtumalle. Paina ja napauta Lisää muistutus.
  8. Jos tapahtuma tapahtuu säännöllisesti, napauta Toistuminen ja valitse, miten usein tapahtuma toistuu.
  9. Napauta Tallenna.

Vieraiden kutsuminen tapahtumaasi (vain Google-kalenteri)

Kun kutsut vieraita tapahtumaasi, kutsusähköposti lähetetään vieraillesi Google-tiliä käyttämällä.
Jos haluat kutsua vieraita tapahtumaasi, sinun tarvitsee luoda ja lisätä tapahtuma Google-kalenteriisi.
  1. Avaa Kalenteri ja luo uusi tapahtuma. Napauta Kalenteri-kenttää ja sen jälkeen valitse Google-tilisi (tai yksi muista Google-kalentereistasi).
  2. Lisää tietoja tapahtumasta, kuten päivämäärä ja kellonaika, sijainti, yms.
  3. Kirjoita Vastaanottaja-kenttään kaikkien tapahtumaan kutsuttavien vieraiden sähköpostiosoitteet. Erota useat osoitteet pilkuilla (,). Jos henkilöt, joille lähetät kutsut käyttävät Google-kalenteria, he vastaanottavat kutsun Kalenteri ja sähköpostiinsa.
  4. Lisää tapahtuma Google-kalenteriisi napauttamalla Tallenna.

Kokouspyynnön lähettäminen Kalenteri käyttäen (vain Exchange ActiveSync)

Jos sinulla on Exchange ActiveSync -tili asetettuna HTC ChaCha -puhelimeesi, voit käyttää Kalenteri luodaksesi tapaamisen ja lähettääksesi tapaamispyynnön sähköpostiin henkilöille, jotka haluat kutsua kokoukseesi.
  1. Avaa Kalenteri ja luo uusi tapahtuma. Napauta Kalenteri-kenttää ja valitse sitten Exchange ActiveSync -tili.
  2. Lisää yksityiskohtia tapaamisesta, kuten päiväys ja kellonaika, sijainti, yms.
  3. Paina ja napauta Kokouskutsu.
  4. Napauta ja valitse osallistujat yhteystiedoistasi tai yrityksen hakemistosta.
  5. Laadi viestisi ja napauta sitten Lähetä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha