Tietoja Kalenteri

Älä enää koskaan unohda tärkeää päivämäärää. Käytä puhelimesi Kalenteri aikatauluttamaan tapahtumiasi, kokouksiasi ja tapaamisiasi.

Voit asettaa HTC ChaCha -laitteen pysymään synkronoituna seuraavantyyppisten kalentereiden kanssa:

• HTC ChaCha -laitteessa kirjaudu Google -tilillesi niin että voit synkronoida Kalenteri -sovelluksen Google -kalenterin kanssa verkossa. Voit lisätä monia Google-tilejä.
  • Jos käytät Microsoft Outlook -ohjelmaa tietokoneellasi, voit asettaa HTC Sync -laitteen tietokoneellasi synkronoitumaan Outlook Kalenterin kanssa Kalenteri -sovelluksen kanssa.
  • Jos sinulla on Microsoft Exchange ActiveSync -tili ja olet lisännyt sen HTC ChaCha-laitteeseen, voit synkronoida Kalenteri -sovelluksen Exchange ActiveSync kalenteritapahtumiesi kanssa.
  • Kirjaudu Facebook -tilillesi niin että voit kutsua ihmisiä tapahtumiisi ja näet myös heidän syntymäpäivänsä, ja tulevat tapahtumat Kalenteri-sovelluksessa.