Microsoft Exchange ActiveSync-tilin lisääminen

Voit lisätä yhden tai useamman Microsoft Exchange ActiveSync -tilin HTC ChaCha. Voit synkronoida Microsoft Exchange Server 2003 Service Packin (SP2) tai myöhemmän kanssa.
Huomautus: Voit lisätä jopa 15 Exchange ActiveSync -tiliä HTC ChaCha.
  1. Napauta alkunäytöltä > Sähköposti.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos tämä on sinun ensimmäinen kertasi, kun lisäät sähköpostitiliä Sähköpostissa, napauta Microsoft Exchange ActiveSync Valitse sähköpostitarjoaja-näyttöruudusta.
    • Jos olet jo lisännyt sähköpostitilin Sähköposti-sovellukseen, paina ja napauta Lisää > Uusi tili. Jos Valitse sähköpostin tarjoaja-näyttöruutu näytetään, napauta Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Syötä Exchange ActiveSync-tilin yksityiskohdat, ja napauta sitten Seuraava. Jos yrityksesi Exchange-palvelin ei tue automaattista havaitsemista, sinun pitää syöttää Exchange-palvelimesi asetukset, jonka jälkeen napauta Seuraava. Pyydä tiedot Exchange Serverin ylläpitäjältä.
  4. Valitse synkronoitavat tietotyypit. Valitse myös, kuinka usein haluat päivittää ja synkronoida sähköpostin HTC ChaCha ja napauta Seuraava.
  5. Kirjoita tilin nimi ja napauta sitten Valmis.