TIEDONSIIRTO
Viestikeskustelujen hallinta
TIEDONSIIRTO

Viestikeskustelujen hallinta

Viestin suojaaminen poistamiselta

Voit lukita viestin niin, että sitä ei poisteta silloinkaan, kun poistat muita keskustelussa olevia viestejä.

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta lukittavaa viestiä.
  3. Napauta Lukitse viesti Valinnat-valikossa. Lukitus-kuvake näytetään viestin oikealla puolella.

Viestin kopioiminen SIM-kortille

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta viestiä ja napauta Kopioi SIM-korttiin. SIM-kortin kuvake tulee näkyviin viestin oikealle puolelle.

Yksittäisen viestin poistaminen

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta poistettavaa viestiä.
  3. Jos viesti on lukittu, napauta valikosta Poista viestin lukitus ja paina sitten sekä pidä viestiä painettuna näyttääksesi Valinnat-valikon uudestaan.
  4. Napauta Poista viestin lukitus Valinnat-valikossa.
  5. Vahvistuskehotteen tullessa napauta OK.

Usean keskustelun sisäisen viestin poistaminen

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Paina ja napauta Poista (tai Lisää > Poista).
  3. Napauta Poista valinnan perusteella.
    Vihje: Voit myös napauttaa Poista puhelinnumeron perusteella, jos yhteystieto käytti useita puhelinnumeroita keskustelun aikana ja haluat poistaa tietystä numerosta lähetetyt viestit.
  4. Valitse viestit, jotka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.

Keskustelun poistaminen

1. Tee jokin seuraavista:
    • Paina ja pidä Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa), jonka viestit haluat poistaa, ja napauta sitten Poista
    • Kun katselet keksustelun viestiketjua, paina ja napauta Poista > Poista viestiketju (tai Lisää > Poista > Poista viestiketju).

Ketjussa olevia lukittuja viestejä ei poisteta, ellet valitse Poista lukitut viestit-valintaruutua.

2. Poista koko ketju vahvistuskehotteen tullessa napauttamalla OK.

Useiden keskustelujen poistaminen

1. Paina Kaikki viestit -näyttöruudusta ja napauta sitten Poista.
  2. Valitse keskusteluketjut, jotka haluat poistaa.
  3. Napauta Poista. Mitään lukittuja viestejä ei poisteta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha