TIEDONSIIRTO
Multimediaviestin liitetiedoston näyttäminen ja tallentaminen
TIEDONSIIRTO

Multimediaviestin liitetiedoston näyttäminen ja tallentaminen

Jos olet huolissasi lataamiesi tiedostojen koosta, tarkasta multimediaviestin koko ennen kuin lataat sen.
Huomautus: Kun Automaattinen haku MMS-asetuksissa on pois käytöstä, vain viestin otsikko ladataan. Ladataksesi koko viestin napauta Lataa-painiketta viestin oikealla puolella.
  • Jos mukana on medialiite, kuten valokuva tai video vastaanotetussa viestissä, voit tarkastella sen sisältöä napauttamalla.
  • Jos liitetiedosto on yhteystieto (vCard), napauta sitä näyttääksesi yhteystiedot ja napauta sen jälkeen Tallenna yhteystietoihisi lisäämiseksi.
  • Jos liitetiedosto on tapaaminen tai tapahtuma (vCalendar), napauta sitä valitaksesi kalenterin, jonne tallentaa sen, ja napauta sen jälkeen Tuo.
  • Tallentaaksesi liitteen muistikortillesi paina ja pidä painettuna multimediaviestiä, ja valitse sen jälkeen liitetyypin tallentaminen valinnat-valikosta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha