Multimediaviestin lähettäminen

1. Napauta alkunäytöltä > Viestit.
  2. Napauta Luo.
  3. Kirjoita yksi tai useampi vastaanottaja. Voit:
    • Syötä yhteystietonimen muutama ensimmäinen kirjain tai matkapuhelinnumeron alkavat numerot. Kun kirjoitat, tallennetuissa yhteystiedoissasi olevat täsmäävät nimet puhelinnumeroiden ja sähköpostiosoitteiden kanssa tulevat näkyviin. Napauta yhteystiedon numeroa tai sähköpostiosoitetta. Sähköpostiosoitteet tulevat näkyviin, kun Näytä sähköpostiosoite valitaan kohdasta Vastaanottajaluettelon asetukset.
    • Napauttaa -kuvaketta ja valita sitten niiden yhteystietojen puhelinnumerot, joille haluat lähettää viestin. Voit myös valita yhteystietojen ryhmiä vastaanottajiksi. Kun olet valinnut kaikki viestin vastaanottajat, napauta OK.
    • Syötä täydelliset puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet suoraan Vastaanottaja-kenttään.
  4. Lisätäksesi aiherivin paina ja napauta sen jälkeen Lisää aihe.
  5. Napauta ruutua, jossa lukee Lisää teksti ja anna sen jälkeen viestisi.
  6. Napauta ja valitse sen jälkeen liitteen tyyppi.
    Kuva Jos haluat ottaa valokuvan ja liittää sen, valitse Kamera. Jos haluat liittää valokuvan tallennuskortiltasi, valitse Galleria.
    Video Jos haluat kuvata videon ja liittää sen, valitse Videokamera. Jos haluat liittää videon tallennuskortiltasi, valitse Videot.
    Ääni Valitse Äänitallennin tehdäksesi äänitallennuksen ja liittääksesi sen, tai Musiikki ja äänet liittääksesi musiikkitiedoston tai äänitallennuksen tallennustilakortiltasi.
    Sovellussuositus Valitse sovellus, jonka olet asentanut Android Marketista ja jonka haluat muiden kanssa jaettavaksi. URL, josta sovellus voidaan ladata, lisätään viestiisi.
    Sijainti Lisää nykyinen sijaintisi (vaatii GPS:n päälle laittamista) tai sijainti, jonka valitset kartalta viestiisi.
    Yhteystieto (vCard) Valitse yhteystieto, ja valitse sitten tiedot liitettäväksi.
    Tapaaminen (vCalendar) Valitse kalenteritapahtuma, jonka haluat liittää.
  7. Liitteen korvaamisen tai avaamisen toiminnot avautuvat napauttamalla . Voit myös painaa ja napauttaa sen jälkeen Hylkää aloittaaksesi alusta.
  8. Napauta Lähetä tai paina tallentaaksesi viestin luonnoksena.

Diaesityksen luominen

1. Kun olet lisännyt valokuvan, videon tai äänitiedoston luotavaan multimediaviestiin, napauta > Diaesitys.
  2. Tee jokin seuraavista:
    Lisää uusi dia Napauta ja valitse sitten haluatko lisätä valokuvan vai videon.
    Lisää musiikkia tai äänitallenne diaan Kun olet lisännyt dian, napauta > Ääni.
    Lisää kommentti diaan Napauta Lisää teksti ja kirjoita haluamasi teksti.
    Muokkaa diaa Napauta ja valitse haluatko korvata, poistaa tai asettaa dian keston.
    Esikatsele diaesitystäsi Paina ja napauta Esikatselu (tai Lisää > Esikatselu). Avaa toiston ohjaimet napauttamalla jossakin kohdassa esikatseluruutua.
  3. Kun olet valmis, napauta Lähetä tai paina tallentaaksesi viestin luonnoksena.