Viestit-toiminnon avaaminen

Pysy yhteydessä elämäsi tärkeiden henkilöiden kanssa. Käytä Viestit-sovellusta laatimaan ja lähettämään teksti-(SMS) ja multimediaviestejä (MMS).
Napauta alkunäytöltä > Viestit. Kaikki viestit-näyttöruutu aukeaa ja näyttää kaikki lähettämäsi ja vastaanottamasi viestit siististi ryhmiteltynä keskusteluiksi yhteystietojen nimien tai puhelinnumeroiden mukaan.
  • Vieritä keskustelujen luetteloa ylös-tai alaspäin pyyhkäisemällä sormea näyttöruudulla.
  • Tarkastele vaihdettuja viestejä napauttamalla yhteystiedon nimeä tai numeroa.
Huomautus: Voit myös katsella viestejäsi Alkunäytössä Viestit-widgetillä.