Tweettailu Peep-sovelluksella

Voit postittaa ja lukea tweetit, lähettää ja vastaanottaa suoria viestejä, etsiä uusia Twitter-käyttäjiä seurataksesi kaikkia puhelimestasi Peep-sovellusta käyttäen. Peep on Twitter -clientillä voit tweettailla HTC ChaCha -laitteella. Voit myös linkittää Henkilöt-sovelluksessa olevat yhteystietosi heidän Twitter -profiileihinsa (jos seuraat niitä).
Jos et kirjautunut sisään Twitter -tilillesi, kun laitoit HTC ChaCha -laitteen päälle ensimmäistä kertaa, voit tehdä jonkin seuraavista:
  • Kirjaudu Twitter-tilillesi Peep. Napauta alkunäytöstä > Peep ja noudata sitten ruudun ohjeita.
  • Lisää HTC Sensen Twitter -tili kohdassa Asetukset > Tilit ja synkronointi.
Huomautus: HTC Sensen Twitterja Peep on samat sisäänkirjautumisvaltuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että kun käytät Peep-sovellusta tweettailuun, voit linkittää myös yhteystietosi heidän Twitter -profiileihinsa HTC Sensen Twitter -sovelluksen avulla.
Napauta alkunäytöltä > Peep. Peep avautuu Kaikki tweetit -välilehdelle.
Napauta laatiessasi ja lähettäessäsi tweetin.
Napauta henkilön nimeä profiilitietojen ja hänen kaikkien tweettien tarkistamiseksi.
Jos olet linkittänyt yhteyshenkilön paikassa Henkilöt, napauta valokuvaa tai kuvaketta saadaksesi avattua valikon, jossa voit nopeasti valita sen, kuinka haluat olla yhteydessä henkilön kanssa.
Avaa Valinnat-valikko painamalla ja pitämällä tweettiä ja vastaa, lähetä suora viesti, uusintatweet jne.
Katsele kaikkia tweetejä henkilöistä, joita seuraat ja tweetejä, joita olet postittanut.
Näytä kaikki tweetit, jotka mainitsevat käyttäjänimesi käyttäen ​“‍@[käyttäjänimesi]”-käytäntöä.
Näytä kaikki yksityiset/suorat viestit, jotka olet vastaanottanut tai lähettänyt.
Näytä tweetit, jotka olet merkinnyt suosikeiksi.

Tweetin lähettäminen

1. Napauta Kaikki tweetit -välilehdeltä Jaa.
  2. Kirjoita tweetisi.
  3. Lisää kuva tai sijaintipaikka tweetiisi.
    • Napauta lähettääksesi kuvan valokuviesi oletusisännöintisivustoon Galleriasta tai Kamerasta ja lisätäksesi linkin tweetissä olevaan kuvaan.
    • Napauta asettaaksesi sijaintipaikkasi tweetiin. Voit valita lisätäksesi karttalinkin, laittaaksesi sisään sijaintisi nimen, tai laittaaksesi sisään paikkasi koordinaatit.
  4. Napauta Lähetä.

Twitterin käyttäjien etsintä seurattavaksi

1. Paina missä tahansa välilehdessä Peepissä -painiketta.
  2. Kirjoita Twitterin nimi hakuruutuun. Voit myös rajoittaa hakua napauttaessasi > Käyttäjät.
  3. Napauta .
  4. Napauta hakutulosten luettelossa Twitter-käyttäjää, jota haluat seurata.
  5. Paina ja napauta sitten Seuraa.

Twitter-käyttäjän poistaminen seurannasta

1. Napauta Kaikki tweetit -välilehdeltä Twitter-käyttäjää, jonka seuraamisen haluat lopettaa.
  2. Paina ja napauta sitten Lakkaa seuraamasta.

Suoran viestin lähettäminen

Voit vain lähettää suoran viestin jollekin, joka on sinua seuraamassa.
  1. Napauta missä tahansa välilehdessä ja napauta sitten Uusi viesti.
  2. Napauta näyttöruudun yläosassa olevaa tekstiruutua ja anna sen jälkeen nimi. Antaessasi merkkejä niiden Twitter -käyttäjien nimet, jotka täsmäävät antamiesi merkkien kanssa, tulevat näkyviin. Napauta nimeä, kun näet sen.
  3. Kirjoita viestisi, ja napauta sitten Lähetä.
Voit myös lähettää suoran viestin painaessasi ja pitäessäsi sen henkilön tweetiä painettuna, jolle haluat lähettää suoran viestin ja napauttaa sitten Valinnat-valikon toimintoa Lähetä suora viesti.

Peep-valintojen asettaminen

Paina missä tahansa välilehdessä Peepissä ja napauta sitten Lisää > Asetukset. Voit asettaa nämä valinnat:
Tilin asetukset Kirjaudu ulos Twitter-tililtäsi.
Yleiset asetukset Valitse näytätkö näyttöruudun nimen tai ihmisten todellisen nimen, jota seuraat.
Lähetä ja vastaanota Aseta taajuus tarkistaaksesi uudet tweetit ja aseta ladattavien tweetien lukumäärä.
Palvelut Aseta kuvan isännöintisivusto, kuvan laatu, sijainti-valinnat, ja URL:n lyhentävä isäntä.
Ilmoituksen asetukset Valitse milloin, ja kuinka haluat saada ilmoituksia.