Pelien ja sovellusten jakaminen

Pidätkö Android Market lataamistasi peleistä tai sovelluksista? Jaa lempipelisi ja sovelluksesi välittömästi kaveripiirisi kanssa.
Huomautus: Jotta kaverisi voivat linkittää sovellukseen ja ladata sen Android Market, heillä täytyy olla käytössä Android-puhelin.
  1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta .
  2. Paina ja napauta sen jälkeen Jaa. Näet sen jälkeen luettelon Android Market lataamistasi ja asentamistasi peleistä ja sovelluksista.
  3. Napauta sovellusta ja valitse, miten haluat jakaa sen.
Kun kaverisi näkevät linkin lähettämässäsi viestissä, sähköpostiviestissäsi tai tilapäivityksessäsi, he voivat yksinkertaisesti napauttaa linkkiä mennäkseen suoraan Android Market olevaan peliin tai sovellukseen lataamaan sen.
Vihje:
  • Antaessasi tilapäivityksesi Friend Stream voit myös napauttaa valitaksesi peleistä tai sovelluksista, joita haluat jakaa sosiaalisissa verkoissasi.
  • Jos olet jo luonut uuden teksti- tai sähköpostiviestin, paina ja napauta Liitä > Sovellussuositus valitaksesi oikean asentamistasi peleistä ja sovelluksista.