Äänesi tallentaminen

Älä vain ajattele ääneen. Käytä Äänitallennin ikuistaakesi ajatuksesi nopeasti. Voit myös tallentaa äänesi ja asettaa sen soittoääneksi.
Tärkeää: Tallennuskortin on oltava paikallaan HTC ChaCha -laitteessa, jotta voit käyttää Äänitallennin.
  1. Napauta alkunäytöltä > Äänitallennin.
  2. Pidä laitteen mikrofonia lähellä suutasi.
  3. Napauta äänileikkeen tallentamisen aloittamiseksi.
    Huomautus: Äänitallennin voi jatkaa toimintaasa taustalla sinun tehdessäsi muita juttuja HTC ChaCha -laitteella, paitsi jos avaat muita äänitoimintoja käyttäviä sovelluksia. Pääset takaisin Äänitallennin ruudulle liu'uttamalla Ilmoituspaneeli auki ja napauttamalla Äänitallennin.
  4. Napauta pysäyttääksesi tallentamisen.
  5. Kirjoita äänileikkeelle nimi ja napauta Tallenna.
  6. Toistaaksesi äänileikkeen napauta .
  7. Näyttääksesi äänileikkeen jakamisen, poistamisen tai uudelleen nimeämisen valinnat paina .

Äänileikkeen jakaminen

1. Napauta Äänitallennin ruudulta .
  2. Paina ja pidä paikallaan jaettavaa äänileikettä ja napauta sitten .
  3. Valitse saatavilla olevista valinnoista, kuinka haluat jakaa äänileikkeen.

Äänileikkeen asettaminen soittoääneksi

1. Napauta Äänitallennin ruudulta .
  2. Paina ja pidä paikallaan soittoääneksi asetettavaa äänileikettä ja napauta sitten Aseta soittoääneksi.