FM-radiokuunteleminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

FM-radiokuunteleminen

Viritä asemalle ja kuuntele listojen huipulla olevia kappaleita FM-radio -sovelluksella.
Tärkeää: Sinun on ensin liitettävä kuulokkeet HTC ChaCha-laitteen ääniliittimeen käyttääksesi FM-radio. FM-radio käyttää stereokuulokkeita FM-radion antennina.
Napauta alkunäytöltä > FM-radio.
Ensi kertaa kun avaat FM-radio, se hakee automaattisesti käytettävissä olevat FM-asemat, tallentaa ne ja alkaa toistaa ensimmäistä löytämäänsä FM-asemaa.

FM-asemalle kääntäminen

On monia asioita, joita voit tehdä ollessasi FM-radio näyttöruudulla:
  • Napauta avataksesi luettelon Kaikki esiasetukset, josta voit valita haluamasi aseman.
  • Napauta mennäksesi edelliseen käytettävissä olevaan FM-asemaan, tai mene seuraavaan käytettävissä olevaan FM-asemaan.
  • Vedä liukusäädintä virittääksesi FM-kaistalla olevalle taajuudelle.
  • Napauta hienosäätääksesi taajuutta -0.1 MHz tai hienosäätääksesi sitä +0.1 MHz.
  • Napauta antaaksesi nimen parhaillaan kuuluvalle asemalle.
  • Säädä äänenvoimakkuutta painikkeilla ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS.
  • Toistaaksesi FM-asemien hakemisen ja tallentamisen paina ja napauta Hae ja tallenna.
  • Paina mykistääksesi äänen tai vaihtaaksesi äänen muotoon Mono tai Stereo. Voit myös vaihtaa äänilähdön välillä Kaiutin ja Kuuloke.

FM-radio sulkeminen tai muuttaminen

Voit jatkaa radion kuuntelemista käyttäessäsi muita sovelluksia HTC ChaCha-laitteella tai sulkea FM-radio kokonaan.
Tee näin
FM-radio ruudun sulkeminen Paina . FM-radio jatkaa toimintaansa taustalla.

Jos haluat mennä takaisin FM-radio ruutuun, liu'uta Ilmoitukset-paneeli auki ja napauta sitten FM Radio.

FM-radio sammuttaminen ja sulkeminen kokonaan Napauta FM-radio ruudusta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha