Osakkeittesi seuraaminen

Käytä Osakkeet-sovellusta saadaksesi viimeisimmät päivitykset seuraamiisi osakenoteerauksiin ja markkinaindekseihin.
  1. Napauta alkunäytöltä > Osakkeet.
  2. Osakkeet-päänäytöllä voit tehdä jonkin seuraavista:
    • Napauta jotakin kohtaa näyttääksesi osakenoteeraukset ja markkinaindeksit.
    • Napauta päivittääksesi osaketiedot.
    • Napauta lisätäksesi osakenoteeraus tai markkinaindeksi.
    • Voit muuttaa osakeluettelon järjestystä painamalla ja napauttamalla Järjestä uudelleen. Paina ja pidä sen kohdan lopussa, jonka haluat siirtää ja vedä se uuteen paikkaansa.
  3. Kun olet valinnut tietyn osakenoteerauksen tai markkinaindeksin, voit:
    • Katso osakkeen kauppatiedot ja sen hintataulukko tietyltä ajalta.
    • Valitse toinen aikajakso nähdäksesi aikaisemmin tehdyt kaupat.

Osakenoteerauksen tai osakemarkkinaindeksin lisääminen

1. Napauta Osakkeet-sovelluksen päänäytöltä .
  2. Syötä osakenoteeraus tai osakemarkkinaindeksi tektikenttään ja napauta sitten .
  3. Napauta sitä osakenoteerausta tai osakemarkkinaindeksiä, jonka haluat lisätä.
Vihje: Voit poistaa jonkin kohdan painamalla ollessasi Osakkeet-päänäytöllä ja napauttamalla Poista. Valitse poistettavat kohdat ja napauta Poista.

Päivitysaikataulun ja väriasetusten muuttaminen

Tärkeää: Osaketietojen lataaminen automaattisesti saattaa aiheuttaa lisämaksuja matkapuhelinoperaattoriltasi.
Paina Osakkeet-pääruudulta ja napauta Asetukset. Tee jokin seuraavista:
Napauta Tee
Päivitä avattaessa Päivitä osaketiedot joka kerta, kun avaat Osakkeet-sovelluksen.
Aikataulutettu synkronointi Aseta osaketietojen automaattiset lataukset.
päivitysaikataulu Valitse aikaväli päivitysten tarkistamiseen.
Aseta väri hinnan nousulle Muuta osakehintojen nousujen näyttämisen väri joko punaiseksi tai vihreäksi riippuen siitä, kumpaa maassasi käytetään.