Sää tarkistaminen

Voit tarkistaa sään ja viikon neljän seuraavan päivän sääennusteen Sää-sovelluksella ja -widgetillä. Nykyisen sijaintisi lisäksi voit katsella sääennusteita eri paikoista ympäri maailmaa. Sää-sovellukseen tekemäsi asetukset vaikuttavat myös Kello- ja Kalenteri-sovelluksissa näkyviin säätietoihin.
Tärkeää:

Nykyisen sijaintisi säätiedot päivitetään automaattisesti Sää-sovellukseen ja -widgetiin sekä sovelluksiin Kello ja Kalenteri seuraavasti:

• HTC ChaCha on oltava Internet-yhteys.
  • Oma sijainti -palvelun on oltava käytössä. Jos et ottanut niitä käyttöön tehdessäsi HTC ChaCha asetuksia, voit ottaa ne käyttöön valitsemalla Asetukset > Sijainti.
  1. Napauta alkunäytöltä > Sää.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Tarkistaaksesi sään muissa kaupungeissa pyyhkäise sormellasi ylös tai alas näyttöruudulla.
    • Napauta päivittääksesi säätiedot milloin vain.
    • Napauta päivitysaikaa tai Lisätietoja verkossa Sää-ruudulta nähdäksesi lisää säätietoja webistä.

Kaupungin lisääminen Sää-näyttöruutuun

Lisää kaupunkeja Sää-ruudulle, niin voit välittömästi tarkastaa sääennustukset näissä kaupungeissa. Nykyisen sijaintisi lisäksi Sää-ruutu voi näyttää jopa 15 kaupunkia.
  1. Napauta Sää-ruudussa .
  2. Syötä sijaintipaikka, jonka haluat lisätä. Kun kirjoitat, luetteloa suodatetaan näyttämään mahdolliset sijainnit, jotka perustuvat syöttämiisi kirjaimiin.
  3. Napauta haluttua kaupunkia valitaksesi sen.

Kaupunkien järjestyksen muuttaminen Sää-ruudulla

1. Paina Sää-ruudulta ja napauta sen jälkeen Järjestä uudelleen.
  2. Paina ja pidä sen kohdan lopussa, minkä haluat siirtää. Kun rivi on korostettuna vihreänä, vedä se uuteen paikkaan, sitten vapauta.
  3. Napauta Valmis.

Kaupunkien poistaminen Sää-ruudusta

1. Paina Sää-ruudulta ja napauta sen jälkeen Poista.
  2. Valitse poistettavat kaupungit ja napauta sen jälkeen Poista.

Sää-sovelluksen asetusten muuttaminen

1. Paina Sää-ruudulta ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Voit vaihtaa seuraavat sääasetukset:
    Päivitä avattaessa Valitse tämä valintaruutu, jos haluat päivittää säätilan aina avatessasi Sää-sovelluksen.
    Päivitä automaattisesti Valitse tämä valintaruutu ladataksesi automaattisesti sääpäivityksiä.
    Päivitysaikataulu Aseta automaattisen päivityksen aikataulu.
    Lämpötila-asteikko Valitse näytetäänkö lämpötila Celsius- vai Fahrenheit-asteina.
    Äänitehosteet Valitse, toistetaanko säätilaan liittyviä äänitehosteita.

Tietoja Sää-widgetistä

Käytä Sää-widgetiä tarkastaaksesi välittömästi nykyisen sijaintipaikkasi ja muiden kaupunkien sääennustukset tarvitsematta avata Sää-sovellusta. Sää-widgetin ulkonäköä ja tyyliä voidaan muuttaa.

Voit lisätä tämän widgetin alkunäyttöön, jos sitä ei ole vielä lisätty.