Musiikin jakaminen Bluetooth

Voit valita kappaleen Musiikki-sovelluksen kirjastosta ja lähettää sen toiseen laitteeseen tai tietokoneellesi käyttäen Bluetooth.

1. Napauta alkunäytöltä > Musiikki.
  2. Mene kirjastoon napauttamalla .
  3. Valitse kirjastosta kappale, jonka haluat lähettää Bluetooth kautta ja toista se.
  4. Paina Nyt soi-näyttöruudusta ja napauta sitten Jaa (tai Lisää > Jaa).
  5. Napauta Bluetooth.
Seuraavissa vaiheissa sinua pyydetään laittamaan Bluetooth päälle HTC ChaCha -laitteessa ja yhdistämään vastaanottavaan Bluetooth -laitteeseen niin, että musiikki voidaan lähettää.